Untitled
03 apr 2013
week 70: 28 t/m 3 april

Op 29 maart zijn Agnes en Lisa op bezoek geweest. Bas en Lisa hebben samen gespeeld, totdat Bas moe was en ik hem in bed gelegd heb. Samen met tante Maartje en Eline hebben we bij opa en oma Van Aerle geluncht. Na het eten hebben Bas en Eline fijn gespeeld. Na Bas zijn middagdutje zijn we naar opa en oma Van Mierlo geweest, waar tante Friedie en oom Tijn uit Frankrijk ook waren. We hebben met zijn allen gegeten. Bas is erg lief geweest.
Bas en Mark hebben op 30 maart met zijn tweetjes boodschappen gedaan. Verder heeft hij vandaag lief gespeeld.
Op 31 maart, 1e paasdag, zijn we laat in de middag naar opa en oma Van Aerle geweest. Oom Tom, tante Maartje, Eline, oom Arjan en tante Willeke waren er ook. Tante Willeke had een mooie en lekkere paastaart gebakken. Er waren paaseitjes en –haasjes verstopt, die Eline gezocht en uitgedeeld heeft. Daarna hebben we met zijn allen gezellig gegourmet. Bas heeft het erg goed gedaan; hij heeft goed gegeten en een hele tijd mee aan tafel gezeten. Ook heeft hij nog even met Eline gespeeld.
Op 2e paasdag, 01 april, zijn we ’s middags naar opa en oma Van Mierlo geweest, waar ook oom Anton, tante Monique, Esther en Lars waren. Ook bij opa en oma Van Mierlo waren paaseitjes verstopt, die Esther, Lars en Bas (met een beetje hulp) hebben gezocht. Bas heeft lief met Esther en Lars gespeeld en we hebben met zijn allen samen gegeten.
Op 02 april heeft Bas zijn hoofd hard gestoten. Hij zat op ons bed en liet zich steeds achterover op onze kussens vallen. Een keer liet hij zich naast het kussen vallen en viel hij met zijn hoofd op het nachtkastje. Dat gaf een hard klap, waar ik erg van schrok, maar gelukkig was er niets aan de hand. Bas heeft even gehuild, maar dat was vooral van de schrik, want daarna speelde hij weer vrolijk verder en leek er niets meer aan de hand. Omdat Mark laat thuis zou zijn en ik vroeg weg moest naar zwangerschapspilates is Bas een uurtje bij opa en oma Van Mierlo geweest. Bas heeft lief gespeeld, totdat hij er, net voordat Mark hem kwam ophalen, achter leek te komen dat papa en mama er niet waren, toen moest hij hard huilen.
We zijn op 03 april weer gaan lunchen bij opa en oma Van Aerle, samen met tante Maartje en Eline. Bas en Eline hebben weer gezellig samen gespeeld. Bas speelt thuis vaak met het Duplo-huis dat Mark voor hem gebouwd heeft. Hij doet steeds het deurtje open, doet er een poppetje, beestje of blokje in en doet dan het deurtje weer dicht. Dan kijkt hij door het raampje naar wat er allemaal in zijn huisje zit. Maar vandaag heeft hij het huis gesloopt…








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative